Witaj! Logowanie Rejestracja
Zaloguj się
Login/Adres e-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Polska Strefa Dragon Ball - StrefaDB.pl
  • Szukaj
  • Pomoc
  • StrefaDB.pl

Polska Strefa Dragon Ball - StrefaDB.pl › Forum oraz StrefaDB.pl › Propozycje zmian
Logowanie kilkukrotne
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryby wyświetlania wątku
Logowanie kilkukrotne
Sharimsejn Offline
Nowy

Liczba postów: 4
Liczba wątków: 3
25.06.2019, 13:45:10
Witam. Dwie sprawy. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale jak wyloguje na stronie to ponowne logowanie trzeba przeprowadzać dwukrotnie. Niby pierdoła ale trochę irytująca zwłaszcza jak ktoś nie zapisuje danych logowania. Po drugie dałoby się zrobić tak żeby po zalogowaniu na jednym i drugim urządzeniu nie wylogowywało? Oglądam sobie np. na PC ale idę do kuchni zrobić obiad czy odpoczywam gdzie indziej to też lubię odpalić na telefonie odcinki. Z kolei wracam to muszę się znów logować na PC bo przez logowanie na telefonie wywaliło, a to wiąże się z tym co pisałem na początku.
Szukaj
Odpowiedz
Admin Offline
Administrator
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 31
25.06.2019, 18:44:20
Racja - muszę coś z tym zrobić jak będę miał czas (z tym ponownym logowaniem), a jeżeli chodzi o to, że wylogowuje Cię jak wchodzisz z innego IP to takie zabezpieczenie przed udostępnianiem swojego konta innym osobom, może faktycznie to zrobię tylko dla kont VIP - bo to o nie głównie chodzi, a zwykłym to usunę Wink
https://strefadb.pl - Tylko tutaj znajdziesz wszystkie odcinki oraz filmy kinowe Dragon Ball do pobrania oraz online!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

• Strefa Dragon Ball - StrefaDB.pl
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • RSS
Aktualny czas: 06.06.2026, 17:16:17 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.
Tryb normalny
Tryb drzewa