Witaj! Logowanie Rejestracja
Zaloguj się
Login/Adres e-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Polska Strefa Dragon Ball - StrefaDB.pl
  • Szukaj
  • Pomoc
  • StrefaDB.pl

Polska Strefa Dragon Ball - StrefaDB.pl › Manga i Anime › Dragon Ball › Dragon Ball Daima
Dragon Ball Daima 2 - Opinie [możliwe spojlery]
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryby wyświetlania wątku
Dragon Ball Daima 2 - Opinie [możliwe spojlery]
Admin Offline
Administrator
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 31
18.10.2024, 20:50:04
Jak wrażenia po drugim odcinku pt. "Glorio" ? Smile
https://strefadb.pl - Tylko tutaj znajdziesz wszystkie odcinki oraz filmy kinowe Dragon Ball do pobrania oraz online!
Szukaj
Odpowiedz
mattinh Offline
Nowy

Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
19.10.2024, 00:45:44
Jest elegancko. Nieźle się zapowiada kolejny odcinek. Do tej pory mógłbym się doczepić dwóch kwestii...
W "starym" DB celebrowanie pojawienia się smoka było długie i wskazywało na majestatyczność. Tu w pierwszym odc odniosłem wrażenie, że hop i wyskoczył smoczek jak dżin z butelki 😂
Druga to "pomniejszenie" C18. Jest cyborgiem więc zrobienie z niej dziecka jakoś mi nie leży od strony technicznej 😅
Szukaj
Odpowiedz
Kawik Offline
Kaio Ken
*
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
20.10.2024, 11:57:55
Dobrze, że jest dużo interakcji między bohaterami i nie ma tam żadnego pośpiechu w pchaniu fabuły na przód.

Glorio zagadkowa postać, Shin ma co do niego podejrzenia, więc pewnie w przyszłości będzie jakiś twist tzn. że Glorio nie jest do końca taki dobry, może nawet w pewnym momencie będzie musiał wybrać po której stronie się opowie.

Nadal czekam na Gohana Mini Big Grin
Szukaj
Odpowiedz
MadGoku Offline
Petrochemia92
*
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 3
Star  21.10.2024, 09:04:03
Ja to jestem tego zdania że fajnie że coś nowego powstaje ... Te czasy kiedy byliśmy dziećmi i wracając ze szkoły trzeba było grzać szybko żeby nie przegapić odcinka na RTL7 bo inaczej odcinek przepadl, czy pamieta ktoś jak się czuł jak właśnie się nie zdarzyło ? Dlatego mam tyle lat ile mam i nadal kocham Dragonball, tamte czasy kie powrócą nigdy Dobrze że się to kręci w dobrą stronę . Pozdrawiam 🍀💪
Czy to koreańskie liście z drzewa pujojojo
Rosnące na wzgórzu Ciao-pao , ze starej legendy Hunpun  

Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

• Strefa Dragon Ball - StrefaDB.pl
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • RSS
Aktualny czas: 06.06.2026, 08:35:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.
Tryb normalny
Tryb drzewa